A Self-Satsang-session

Itseparannus-Satsang-Meditaation kulku

Itseparannus satsang-meditaatio on "paralleelin yksittäisistunnon" laji ja tapahtuvat 1,5-tuntisin aikavälein. Meditaation aikana istuu tuolilla, jotka muodostavat piirin tai ovaalin.
Ennen meditaatiota tai meditaation jälkeen Pablo Andrésilla on mahdolliuus puhua lyhyesti henkilökohtaisesti jokaisen kanssa privaatisti: tapa sprirituellia neuvonantoa elämälle.
Olkaa valmiit rentoutumaan ja mahdollisesti "nukkumaan" (mutta istuallanne), tarkoitettu on: Huomio suunnataan sisään päin Mikään ei ole huomattavissa tai ymmärettävissä tai opittavissa. Ei puhuta.
Itse-satsangeilla Pablo Andrés ei puhu eikä selitä yhtä mitään. Sitä varten ovat esitelmät suunniteltuina.
Teidän pitäisi varata itsellenne yhteensä 1,5 tuntia aikaa (parannusmeditaatio itse ei kestä pääsääntöisesti niin kauan).
Olkaa hyvät ja tuokaa pieni kirjekuori mukananne (tai valmistakaa se paikan päällä): olkaa hyvät ja kirjoittakaa kirjekuoreen etupuolelle Teidän oma nimenne ja Teidän syntymäpäivänne. Kirjekuoren Te tulette ojentamaan ennen parannusmeditaatiota Pablo Andrésille, kun hän tervehtii Teitä henkilökohtaisesti: Tämä ymmärtää sisällön kirjeenä Jumalalle (ei Pablolle).(*)
On aivan nimenomaisesti suositeltava osallistua useammin itse-satsang-parannusmeditaatioihin, esim. kaksi kertaa samana päivänä tai vielä parempi 3 kertaa kolmena erilaisena päivänä. Mahdolliset kellonajat Te löydätte täältä www.spontaani-parantuminen.info julkaistuina. Olkaa hyvät ja valitkaa Teidän ajanne ja kertokaa nämä järjestäjälle. älkää tulko ilman ilmoittautumista!! Annetut kellonajat ymmärretään saapumisaikoina meditaatiohuoneeseen: Annettu aika tulee ymmärtää "saapumisajaksi". Itseparannus Satsang ei välttämättä ala sovittuun aikaan. Voit myöhästyä, se ei haittaa, kunhan et saavu ennen sovittua istuntoaikaa. Annathan rauhan edelliselle istunnolle, kiitos. Pablo Andrés ehdottaa aivan erikoisesti olemaan esitelmissä läsnä, nämä tarjoavat mahdollisuuden esittää kysymyksiä, puhua yleisesti kiinnostavista teemoista, kuulla esimerkkitapauksista spontaaniparannuksista ja katsoa nämä myös kriittisesti.

Viitteet:
(*) Jos haluatte, voitte kirjoittaa pienelle lapulle, mitä (oikeastaan) toivotte, nimittäin Jumalan lahjana. (Teidän ei tarvitse siinä uskoa Jumalaan.) Kyse on mm. siitä, että Teille on selvä, mitä positiivista toivotte itsellenne, siis ei kirjoiteta ongelmia! Kukaan ei lue tätä lappua (kirjettä) Jumalalle; täällä vaikuttaa Pablo Andrés vain "postinkantajan" lailla: pitäen kirjettä käsissään parannusrukouksen aikana.

takaisin