"Muutosprosessi"

Et voi odottaa tulevasi istuntoon kiven värähtelyjen (energian) kanssa ja muuttuvasi valoksi hetkessä. Sinun on ensin muutettava itsesi (tässä puhutaan nyt symbolisesti) "puuksi", sen jälkeen "paperiksi", sen jälkeen "vedeksi", sen jälkeen "höyryksi" ... sen jälkeen "ilmaksi", sen jälkeen "eetteriksi"... Sitten "valoksi" ... ja lopulta "Valoksi". Jos tekisit tällaisen muuntumisen hetkessä, olisit shokissa. Et pystyisi tulkitsemaan oikein kokemustasi ja tulisit pelokkaaksi ja juoksisit pois kirkkaimmasta Valosta. Tarvitset aikaa sopeutua olemassaolon uusiin olosuhteisiin, olemiseen jalompi (jalostetumpi) olento ("Edleres Wesen" saksaksi).
Tarvitset aktiivista aikaa, jolloin käyt läpi muuntumisia pienemmin askelin. Itse-Satsang, jota suoritan, on itse asiassa hyvin voimakas kokemus syvästä muuntumisesta heti. Sen vuoksi vain harvat haluavat tätä parantumiskokemusta. Useimmat ihmiset eivät ole valmiita muuntumaan ja he menevät mieluummin muihin parantumistilaisuuksiin, joissa puhutaan ja välitetään energiaa ja yritetään selittää, mitä tapahtuu. Osanottajilla on tunne, että he saavat jotain enemmän, vaikka todellisuudessa tuskin mikään on muuttunut / parantunut. Itse-Satsangissa pääset yhteyteen Todellisen Itsesi kanssa: Jumalan Sinussa, Jumalan Sinuna. Spontaani-Parantuminen (siinä mielessä, että sairaudet katoavat) tapahtuu vain siinä määrin kuin pääset yhä enemmän yhteyteen Todellisen Itsesi, Jumalan kanssa. Ja kun pääset yhteyteen Jumalan kanssa, kaikki huonot puolesi ja epäpuhtautesi (joista fyysiset sairautesi saavat alkunsa) pestään pois ja poltetaan Hänen Valonsa kautta. Ongelma on siinä, että kun näitä huonoja puolia ravistellaan ja poltetaan ja jos ne ovat hyvin voimakkaita ja olleet Sinussa jo kauan, niin saatat pelätä, että kuolet. Ne ovat olleet Sinussa jo niin kauan, ettet huomaa niitä, vaan olet samaistunut niihin. Et voi arvioida Itse-Parantumis-Satsang-kokemusta vain yhden kerran perusteella. Jokainen kerta on erilainen, sillä aloitat joka kerta toiselta askelmalta henkisen-parantumisen-muuntumisesi aikana. Yritä osallistua niin usein kuin voit, jopa useammin kuin olit ajatellut pystyvästi. Voin kertoa Sinulle, ettet voisi investoida aikaasi ja rahaasi paremmin. Mutta en teeskentele odottavani Sinun uskovan tähän, vaan yhteen kokemukseesi, kun olet saanut sen kokemuksen etkä keskeytä sitä heti alkuunsa.

Hengellinen-Parantuminen on muutosprosessi

Kun ihminen saa kokea suurimman onnen, ts. yhteyden jumalalliseen rakkauteen, hänessä tapahtuu muutos. Häneen virtaava valo tuo mukanaan turvallisuutta, rauhaa ja rakkautta. Kyyneleet voivat alkaa valua silmistä ja keho värähdellä.
Niin kuin munankuori murtuu kananpojan kuoriutuessa, samoin tämä valo murtaa egon kuoren.
Ihmisen persoonallisuus alkaa muuntua. Hän jatkaa elämäänsä ihmisenä maan päällä, mutta nyt hänen tietoisuutensa on "taivaassa".
Hän alkaa ymmärtää kasteen merkityksen, jonka hän on saanut tässä yhteydessä kokea. Tästä hetkestä alkaen häntä kiinnostaa vain jumalallinen rakkaus. Hänen tietoisuutensa ja rukouksensa ovat suuntautuneet jumalalliseen rakkauteen. Hän ei seuraa enää itsekkäitä päämääriä. Hänen suurin toiveensa on päästä yhteyteen jumalallisen rakkauden kanssa ja auttaa myös muita ihmisiä pääsemään siihen. Hän kehittää tällöin parantamistietoisuuden, jonka päämääränä ei ole parantaminen perinteisessä henkiparantamisen mielessä.
Hänen jumalalliseen rakkauteen laajentunut tietoisuutensa vaikuttaa parantavasti. Tässä tietoisuuden kentässä oleminen ja jumalallisen rakkauden kokeminen saavat aikaan spontaanin parantumisen.

- Pablo Andrés.

Weiter