Minulla on visio:

Spontaani-Paraneminen rukouksen kautta..

Tervetuloa itseparannus-satsangeihin

Tiedän, että tämä on mahdollista, koska olen kokenut parantumisen ihmeitä usein aiemmin... aiemmissa elämissä, joissa olin munkki tai toisinaan nunna. Nämä tapahtuivat eri kulttuureissa, eri maissa ja eri aikakausina.

Nykyään, modernissa ajassa, yritän jatkaa sitä, mitä olin aloittanut noissa aikaisemmissa elämissä, mutta nyt uskonnon raamien ulkopuolella. Vielä nykyäänkin pidän itseäni munkkina: jonakin, joka elää rukoukselle ja rukouksen energialla - mutta nyt ilman uskoa mihinkään uskontoon tai käsitystä jumalasta.
Koulutukseltani olen tässä elämässä fyysikko, joka on opiskellut eri yliopistoissa ja johtavissa teoreettisen fysiikan tutkimuslaitoksissa. Tämä ei vastaa uskontojen uskomuksia ja dogmeja. Joskus sanon, että jos minulla olisi nykyään uskonto, se olisi fysiikka. Fyysikko uskoo vain kokeellisia tuloksia. Hän ei usko edes omia teorioitaan, joita kehittää tai ajattelee, ennen kuin on saanut kokeellisia vahvistuksia.Nykyään voin jo puhua yleisölle ”spontaanista parantumisesta”, koska olen kerännyt valtavan määrän todisteita parantumisista, jotka tapahtuvat itsestään.

Muistettakoon tässä yhteydessä sanan ”spontaani” merkitys. Se on kaunis sana, joka on latinalaisperäinen ja tarkoittaa ”jotain, joka tapahtuu itsestään”, ilman tarvetta puuttua asiaan, jotta se voisi tapahtua. Meillä on luonnossa monia esimerkkejä tällaisista ilmiöistä kuten sade, tuuli, kevään tulo, auringonnousu, sikiön kehittyminen raskauden aikana - ja korostan sanaa ”parantuminen”, joka myös kuuluu tähän luetteloon. Tämä tarkoittaa, että ”parantuminen” voi myös tapahtua ilman rohtojen, lääkkeiden, terapioiden tai kirurgin apua. Tarkoitan, että aikojen kuluessa olemme unohtaneet , että ”parantuminen” voi olla spontaani prosessi, jotain, mikä tapahtuu itsestään. Yksilön todellinen ”Itse” on ”Jumala” ilmentyen yksilön sisimmässä ytimessä.

Kun tämä spontaani parantumisprosessi etenee hyvin nopeasti, me kutsumme sitä ”ihmeparantumiseksi”. Olen ollut todistamassa useita tällaisia ihmeparantumisia edellisissä elämissä. Mutta nykyaika on erilainen ja siksi olen kehittänyt uuden lähestymistavan tähän vanhaan aiheeseen. Teen sen teoreettisen fyysikon näkökulmasta. Sellaisenaan, kuten sanoin, en usko uskontoihin tai Jumalaan. Siitä huolimatta käytän tätä sanaa joskus (kuten juuri tässä edellä tein. Teen tämän, koska minulla on tilaisuus kertoa heti, mitä tarkoitan tällä sanalla: Minun mielestäni ”Jumala” on puhtaan tietoisuuden tila ja ominaista sille on kaiken läpäisevä absoluuttinen rakkaus. Hänestä voi sanoa, että hän on kaikkitietävä, kaikkialla läsnä oleva, kaikkivoipa ja monia muita ominaisuuksia, joita emme voi ilmaista sanoin.

Kaikilla elävillä olennoilla on tietoisuus. Ihmisellä on kyky tulla tietoiseksi omasta tajunnastaan - ja laajentaa sitä - jopa siinä määrin, että hän voi sulautua Jumalaan, jos hän laajentaa tietoisuuttaan niin paljon, että kadottaa (psykologisen) itsensä tullakseen Yhdeksi todellisen Itsensä kanssa. Tämän tietoisuuden laajenemisprosessin aikana paraneminen tapahtuu spontaanisti.

Henkilökohtaisesti tässä elämässä en ole enää niinkään kiinnostunut ”parantamisesta”, vaan tietoisuuden laajentamisesta. Mielestäni paraneminen on pelkkä sivuvaikutus tärkeämmässä tapahtumassa, joka on menemistä yhä lähemmäksi Jumalaa, kohti puhtaan tietoisuuden tilaa.

Tietoisuuden laajeneminen on tärkeimpiä tapahtumia henkistä kehitystä ajatellen. Me olemme nyt - juuri nyt - tässä elämässä, näinä erittäin merkittävinä vuosina, hyvin kiihtyvässä henkisen kehityksen prosessissa. Hyvin harvoin aiemmin on ihmiskunnalla ollut niin suuri kosmisten voimien tuki henkiselle kehittymiselle ja tietoisuuden laajenemiselle kuin näinä vuosina maan päällä. Joten voit ymmärtää, miksi olen päättänyt luopua urastani fyysikkona. Tämä elämä (ja sama pätee sinuun) on tärkein kaikista elämistä. Joten haluamme hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla tämän hyvin rajoitetun elämämme ajan.

Koska luovuin fyysikonurastani, olen vapaa nykyään voidakseni tulla kertomaan teille: ”Tervetuloa itseparannus-satsangeihin”.

Jumala siunatkoon ”Spontaani-paranemista” Suomessa.

Pablo Alemany

Tervetuloa itseparannus-satsangeihin
                                               
Pablo Andrés

Flag Counter